Vores tjenester

Hvad vi tilbyder

jyd-services-web-development-laptop-screen

Web-udvikling

JYD Group tilbyder agile og omkostningseffektive webudviklingsløsninger. Vi specialicerer i udvikling for WordPress og Laravel, og skriver skræddersyet kode hvor det er nødvendigt. Vores udviklere ved hvordan de får det meste ud af de omgivelser de arbejder i, hvad end du leder efter et CMS som WordPress eller et framework som Laravel.

jyd-services-research-analysis-strategy-laptop-screen

Appudvikling

Vi udvikler og designer applikationer til iOS og Android- enheder ved hjælp af vores ekspertise inden for native og hybridteknologier, der passer til alle enheder. Derfor programmerer vi i Laravel / Custom PHP, som giver meget fordelagtige muligheder, hvis du også har brug for en mobilapplikation til din webapplikation.

jyd-services-multimedia-design-laptop-screen-visual-art

Multimediedesign

Giv din virksomhed en unik visuel signatur, der kun findes i JYD Groups fremragende digitale design. Vi laver hjemmesider og apps på næste niveau, ved strategisk at blande god brugeroplevelse med unik brandfortælling. Produktlandingssider, marketings hjemmesider eller mobilapps – Vi gør det hele.

jyd-services-research-analysis-strategy-laptop-screen

Forskning og analyse

Din succes er vores passion. JYD Groups fokus er ikke kun at levere, men at innovere, implementere nye idéer og undersøge vækstmulighederne i din virksomhed. Vi analyserer og overvejer alle tendenser og muligheder grundigt for at sikre, at du får mest muligt ud af dit produkt. Tag din virksomhed til et helt nyt niveau!

Vores process

Rådgivning

For at sikre fuld tilfredshed, lytter vi til alle dine behov og ideer og giver dig det bedste input om din plan og bringer din idé til det næste niveau.

Konceptualisering

Vi tager dine idéer og fokuserer på hver eneste detalje og skaber et enkelt koncept, der passer til dine behov.

Wireframing

JYDs løsninger handler om at tilbyde en komplet struktur til vores kunders forslag, samt bringe liv til deres koncept og gøre det til virkelighed.

Design

Din succes er vores passion. JYDs mission er at skabe et smukt, moderne og brugervenligt design, der tiltrækker dine kunder.

Udvikling

Efter at alle trin er gennemført, vil JYD udvikle pålidelige løsninger, der giver dig og dine brugere god digital kundeoplevelse.

Overdragelse

Samarbejdet med JYD stopper ikke efter overdragelsesprocessen. Vi sørger for, at du får al den hjælp du skal bruge til en god brugeroplevelse.